POPKÖRER FÖR ALLA

Så roligt att du hittat till oss!
Du hittar all information om våra körer nedan!

Här finns våra körer för hösten 2019:

Här finns våra körer för våren 2020:

Sjung med Make Me Sing!


Som deltagare i Make Me Sing får du tillgång till vår medlemssida där du kan ta del av alla stämmor samt texter så att du själv kan öva hemma mellan körtillfällena. Du behöver inte ha några förkunskaper när du vill sjunga i våra körer. Vi läser inga noter, istället lär Carolina ut alla stämmor på gehör under körrepen.

Var med på vår underbara resa, var en del av vår gemenskap och bli påfylld med härlig energi i våra körer!
​​​​​​​
Klicka på önskad termin i listan ovan för att se information om våra körer samt anmälningsformulär.

​​​​​​​Vid frågor, vänligen maila info@makemesing.se
​​​​​

Popkörer för alla som vill sjunga!


Sjunger du i duschen, har sångvana sedan tidigare eller aldrig tagit en ton? Då är våra körer perfekta för dig! Tillsammans sjunger vi ut och släpper loss! Vi använder inga noter vilket gör att du inte behöver ha notkunskap sedan tidigare. Vi sjunger istället på gehör och körledare Carolina lär ut alla stämmor på plats. Våra körer är trestämmiga.

Som deltagare i våra körer får du tillgång till vår medlemssida där du tar del av alla låtar och stämmor samt texter så att du själv kan öva hemma mellan körtillfällena om du önskar! I höst har vi även en nyhet vilket innebär att du även har tillgång till röstövningarna via medlemssidan om du önskar underhålla och utveckla rösten mellan körrepen!

Drömmer du om att sjunga i kör men inte riktigt har vågat? Sjung i våra nystartade popkörer i Stockholm! Hos oss är alla som vill sjunga välkomna, du behöver inte ha sångvana sedan tidigare.
​​​​​​​
Carolina som grundat Make Me Sing är körledare i alla våra körer!
Körsång Make Me Sing Stockholm popkörKörsång Make Me Sing Stockholm popkör
Körsång Make Me Sing popkör
Sjung i kör Make Me Sing popkör