VÄLKOMMEN TILL OSS!


Så roligt att du hittat hit!
Make Me Sing är nystartade körer där alla är välkomna att delta och tillsammans sjunger härliga pop- och rockhits! Under höstterminerna blir det såklart även en och annan jullåt i repertoaren! Vi sjunger blandade svenska och engelska låtar.

Hos oss kan alla vara med oavsett om man är sångvan eller inte. Vi sjunger inte på noter i våra körer, så du behöver inte kunna läsa noter sedan tidigare. Vi sjunger istället på gehör och när du sjunger med oss har du även tillgång till vår medlemssida där du kan lyssna på alla låtar och stämmor och öva mellan körtillfällena om du vill!

Sjung ut, bli påfylld med energi, släpp loss och knyt nya vänskapsband med alla våra sångglada kördeltagare i våra körer under hösten!

Njut av egentid eller varför inte ta med en vän, partner, kollega eller familj i höst och ös på tillsammans med ett härligt gäng kördeltagare!

Utmana dig själv om du inte tidigare vågat sjunga i kör! Hos oss är det inga krav på att du har sångvana sedan tidigare.

Under terminen kommer du som sjunger med oss även ha tillgång till röstövningar via hemsidan om du skulle känna att du vill underhålla rösten mellan körrepen!
​​​​​​​
Vi  har inga intagningsprov!
Hos Make Me Sing får du ta din plats och i gemenskap sprider vi underbar energi även till andra.

Hoppa på någon av våra körer redan idag!
Hitta din kör här!

ALLA KAN SJUNGA!


Sjunger du endast i duschen? Har du sjungit i hela ditt liv men aldrig provat att sjunga i kör?

Hos oss är du välkommen att sjunga oavsett vad du har för tidigare erfarenhet av sång.

 Carolina , som även grundat Make Me Sing är körledare för alla våra körer och lär under terminen ut stämmor på gehör. Du har därefter möjlighet att öva till dessa hemma via vår medlemssida!

Hos Make Me Sing kan du slappna av, du är välkommen som du är!
Tillsammans i kören sjunger vi ut, släpper loss och laddar härlig energi under hösten!

Att du knyter nya vänskapsband, utvecklar din röst och stärker självförtroendet är bara några av de många fördelar som kommer på köpet när du sjunger i kör. Det är rena hälsokuren för kropp och själ att sjunga och man får sådan enorm härlig energi på körrepen.

Var med oss på en underbar termin och resa!
Sjung med oss i höst!
​​​​​
Du kan hitta din kör här!

Make Me Sing

​​​​​​​
Make Me Sing grundades 2018 av Carolina och hon har tidigare lett flera körer men kände att det var dags att utveckla detta vidare.
Carolina är uppvuxen i en stor familj och musiken har alltid funnits med under åren. Bandet Carolex med bästa barndomsvännen, talangtävlingar, stipendium och en resa till London där hon studerade sång på heltid. Hon har även studerat till musik- och eventarrangör.

​​​​​​​Carolina bor med sin sambo Jack i Järfälla, som även han producerar musik. Passionen de båda delar innebär ofta...
Körsång Make Me Sing sjungaKörsång Make Me Sing sjunga
Sjung ut med Make Me Sing
Sjung ut med Make Me Sing